Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Στήριξη της ΜΑΧόμενης Ηλιούπολης στο Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης

Με μεγάλο προβληματισμό αντιληφθήκαμε τα γεγονότα που παραθέτει το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης με την σημερινή ανακοίνωσή του (13/4/2022 – αυτούσιο στη συνέχεια).

Η ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη στέκεται ενάντια σε κάθε πρακτική που καταγγέλλει η ανακοίνωση, βρισκόμαστε αλληλέγγυοι με το Σωματείο Εργαζομένων και θα στηρίξουμε με κάθε μας δύναμη την κινητοποίηση που καλεί και τις διεκδικήσεις του.

Η αυταρχική συμπεριφορά του αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας δεν μας ξενίζει καθώς είναι νωπή η ανάμνηση του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης στο οποίο ο εν λόγω αντιδήμαρχος επιτέθηκε φραστικά σε αντιπροσωπία συμπολιτών μας που παρίστανται για διαμαρτυρία σε τοπικά ζητήμα, συμπεριφορά η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοτικού μας συμβούλου Π. Μανιάτη.

Απορία μας προκαλεί, ωστόσο, το γεγονός πως ο δήμαρχος Ηλιουπόλεως δεν έχει ζητήσει την παραίτηση του αντιδημάρχου αλλά φαίνεται μέχρι στιγμής να υποθάλπει τη συμπεριφορά αυτή.

  • Στηρίζουμε το κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης για 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 15/04/2022 και συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο.
  • Απαιτούμε την αποπομπή του αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Σταύρου Γεωργάκη από τη θέση αυτή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σωματείου.



ΜΑΧ. Ηλιούπολη


Δημοφιλείς αναρτήσεις