Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Μαύρες μέρες στους εργαζόμενους λόγω… Black Friday

Κλείδωσε μέσα τους εργαζόμενους ο «Κωτσόβολος» στη Συγγρού

Ξεπερνούν κάθε όριο και κάθε φαντασία τα όσα επιβάλλει η εργοδοσία σε βάρος των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους και γενικά και στην Ηλιούπολη. Πρόσφατο κρούσμα, Τρίτη 25/10 πρωί: Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες, η εργοδοσία του «Κωτσόβολου» κλείδωσε μέσα στα καταστήματα (μεταξύ αυτών και στη Συγγρού, στην Ηλιούπολη) τους υπαλλήλους για να «κάνουν τεστ» ενόψει Black Friday!

«Αυτή την ώρα στον @KotsovolosOn της Συγγρού οι εργαζόμενοι είναι κλειδωμένοι μέσα στο κατάστημα από την εργοδοσία γιατί “κάνουν τεστ”! Ίδια εικόνα και σε άλλα καταστήματα», αναφέρει ανάρτηση του Συλλόγου στο twitter.

Οι εργοδότες ορέγονται κέρδη από φιέστες τύπου Black Friday και κάνουν μαύρες τις ημέρες των εργαζομένων. Η ασυδοσία τους έχει αποχαλινωθεί, λόγω της υποστήριξης στις αντεργατικές πρακτικές από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις προηγούμενες.

Δεν θα τους περάσει! Οι εργαζόμενοι έχουν τη δύναμη. Το εργατικό κίνημα μπορεί να ανασυγκροτηθεί και αντεπιτεθεί. Η απεργία στις 9 Νοέμβρη να είναι μια αφετηρία αντεπίθεσης.

Η Μαχόμενη Ηλιούπολη είναι αποφασιστικά στο πλευρό των εργαζομένων, καταδικάζει κάθε καταπάτηση δικαιωμάτων τους και θα συμβάλλει στις μάχες του εργατικού κινήματος. 




Δημοφιλείς αναρτήσεις