Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ο Κ. Τουλγαρίδης στην εκπομπή One Talk (βίντεο)

Την Τρίτη 21/5 ο Κώστας Τουλγαρίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή OneTalk και τον Δημήτρη Μανιάτη.

Με αφορμή τη «μάχη» για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, ο Κώστας Τουλγαρίδης μίλησε στην εκπομπή One Talk. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών της 26ης Μαΐου. Εξαπέλυσε πυρά εναντίον της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αστικό κόμμα. Μίλησε για τις ιδιωτικοποιήσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση και πληρώνει η Περιφέρεια Αττικής, για την κατανομή των κονδυλίων της Περιφέρειας και του ΠΕΠ Αττικής. 

Είπε ότι το ψηφοδέλτιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής έχει ενισχυθεί από αγωνιστές των κινημάτων και συμβούλους που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015. Απηύθυνε κάλεσμα σε ΚΚΕ και ΛΑΕ για κοινή δράση και αγώνα απέναντι στην «καταιγίδα που επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνοντας ότι η κοινή δράση με τη ΛΑΕ δεν ήταν εφικτή τα προηγούμενα χρόνια λόγω της στήριξης των συμβούλων της ΛΑΕ στη Διοίκηση Δούρου μέχρι και το τέλος του 2016 τουλάχιστον. 

Ο Κ. Τουλγαρίδης, μίλησε επίσης για τους στόχους του συνδυασμού στην περιφέρεια Αττικής ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με καμία μνημονιακή δύναμη.


Δημοφιλείς αναρτήσεις